Srijeda, 25 rujna, 2024

Čavara se sastao s federalnim ministrom unutarnjih poslova Ramom Isakom

Podijeli

Federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak primio je danas prvog zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Marinka Čavaru.

Ministar Isak informirao je zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH Marinka Čavaru o stanju sigurnosti na području Federacije Bosne i Hercegovine, kao i o poduzetim aktivnostima u proteklom razdoblju s ciljem poboljšanja uvjeti rada policijskih službenika.

Ministar Isak je istaknuo kako su u proračunu povećana sredstva namijenjena za potrebe Federalnog ministarstva unutarnjih poslova, posebice u dijelu nabave materijalno-tehničkih sredstava i sredstava za obuku policijskih službenika.

Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH Čavara pohvalio je trud i zalaganje koje ministar Isak ulaže u poboljšanju uvjeta rada i jačanju kapaciteta Federalnog MUP-a.

Sugovornici su istaknuli važnost institucionalne suradnje i zajedničkog djelovanja kako bi se u BiH stvorio ambijent za još veći iskorak u dogovorima, kako bi nas Europa prepoznala kao ozbiljnog partnera i kako bismo mogli očekivati ​​da BiH bude članica Europska unija u budućnosti.”, stoji u priopćenju iz Ureda ministra Isaka.

Izvor: hrvatski medijski servis

 

Tabela sadržaja

Pročitaj više

Lokalne vijesti