Srijeda, 25 rujna, 2024

Planinarsko društvo “TIM” Busovača i HDZ BiH s novom snagom u nove projekte

Podijeli

Zamjenik predsjedatelja ZD PSBiH Marinko Čavara, ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić, kandidatkinja za načelnicu Općine Busovača Ivana Smoljo, nositelj liste za Općinsko vijeće i aktualni predsjedatelj OV Marko Šantić, te kandidati za Općinsko vijeće Busovača bili su u radnom posjetu Planinarskom društvu “TIM” u planinarskom domu na Peskoj.
Posjet je bio prigoda za pregled dosadašnjih realiziranih projekata uz značajnu potporu HDZ-a BiH, te za razgovor o budućim projektima i suradnji.
Tijekom posjeta, posebice je razgovarano o projektu dovođenja električne energije do planinarskog doma, što bi znatno unaprijedilo uvjete za planinare i posjetitelje.
Naglašena je i potreba za daljnjim zajedničkim radom na očuvanju prirodnih resursa i unapređenju infrastrukture.
Svi sudionici su izrazili spremnost za zajednički rad na budućim projektima koji će doprinijeti razvoju planinarstva i turizma, te bolje uvjete za članove PD “TIM” Busovača i posjetitelje.
PD “TIM” Busovača, u znak zahvalnosti za dosadašnju potporu radu Društva, asfaltiranju pristupnog puta iz Tisovca do doma, izgradnji planinarskog doma i radu planinarskog društva “TIM” uručili su zahvalnice zamjeniku predsjedatelja ZD PSBiH Marinku Čavari i ministrici financija u Vladi ŽSB Mirjani Plavčić.
Nakon službenog susreta, nastavljen je razgovor i druženje u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi.
SPONZORIRANA OBJAVA!

Tabela sadržaja

Pročitaj više

Lokalne vijesti