Petak, 20 rujna, 2024

Važna obavijest Odsjeka za administraciju Busovača!

Podijeli

Od 18. rujna 2024. godine, Odsjek za administraciju Busovača, Služba za prometne dozvole, putne isprave i građanska stanja, službeno je preselio svoje uredske prostorije na novu adresu. S obzirom na izgradnju i rekonstrukciju Policijske postaje Busovača, odjel je privremeno premješten u poslovni prostor u kući gospodina Marka Peze, smještenoj u ulici 1. mart/ožujak b.b..

Ova promjena je uslijedila kako bi se omogućilo nesmetano funkcioniranje administrativnih usluga za građane tijekom trajanja radova na policijskoj postaji. Građani su pozvani da sve potrebne poslove, koji se odnose na izdavanje prometnih dozvola, putnih isprava i ostalih dokumenata, obave na novoj lokaciji.

Privremeno preseljenje službe osigurano je s ciljem što bržeg nastavka redovnog rada i pružanja usluga građanima Busovače, a iz Odsjeka su uputili molbu za razumijevanje tijekom ovog perioda prilagodbe.

Za sve dodatne informacije, građani se mogu obratiti putem uobičajenih kontakt brojeva ili izravno posjetiti nove prostorije.

Pročitaj više

Lokalne vijesti