Četvrtak, 19 rujna, 2024

Mostar: Nakon kontrole vozila pronašli 46 paketića droge

Podijeli

Na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja, koja se odnose na kaznena djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici OPN-a SKP su izvršili kontrolu vozila marke BMW kojim je upravljao N. Š.

Jedna osoba je lišena slobode, a policija u Mostaru zaplijenila je amfetamine. Dana 17.9.2024. godine policijski službenici OPN SKP MUP-a HNŽ su tijekom dana izveli operativnu akciju na području grada Mostara sa ciljem suzbijanja nezakonite trgovine opojnim drogama.

”Na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja, koja se odnose na kaznena djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici OPN-a SKP su izvršili kontrolu vozila marke BMW kojim je upravljao N. Š. iz Mostara koji je ovom prilikom policijskim službenicima dobrovoljno predao jedan plinski pištolj s jednim pripadajućim okvirom i dva metka, te jedan mobitel, za što mu je izdata potvrda o privremenom oduzimanju predmeta”, navodi se u priopćenju MUP-a.

Zbog sumnje da predmetna osoba u vozilu i stambenom objektu koji koristi posjeduje nedozvoljena opojna narkotička sredstva, uz suglasnost postupajućeg tužitelja, pribavljena je Pismena naredba za pretres Općinskog suda u Mostaru, a kojom su bili obuhvaćeni vozilo i stambeni prostor koje isti koristi.

”Postupajući po Pismenoj naredbi Općinskog suda u Mostaru izvršen je pretres vozila u kojem je pronađeno 16 paketića od pvc folije sa NN sadržajem koji asocira na opojnu drogu amfetamin i koji su bili pripremljeni za dalju prodaju, dok je pretresom stambenog objekta, kojeg predmetna osoba koristi, pronađeno. 30 paketića od PVC folije s NN sadržajem koji asocira na opojnu drogu amfetamin i jedan veći omot od PVC folije s NN sadržajem koji asocira na opojnu drogu amfetamin”, navodi se u priopćenju.

N. Š. je lišen slobode i nad istim će biti provedena kriminalistička obrada, a sa svim navedenim aktivnostima upoznat je dežurni županijski tužitelj KT Mostar.

Izvor: Bljesak.info

Tabela sadržaja

Pročitaj više

Lokalne vijesti